Portfolio / Presskit

U kunt de hier getoonde foto's downloaden en gebruiken voor uw persbericht. Indien het in de bestandsnaam van een foto vermeld is, wordt het op prijs gesteld dat de betreffende fotograaf genoemd wordt bij publicatie.

Biografie

VPS KeK, vocal performance system Knapen en Knarren, maakt sinds 2012 in de huidige samenstelling van elk optreden een klein feestje. Gevoelige nummers worden met gemak afgewisseld met aanstekelijke uptempo songs in bijzondere arrangementen. In verschillende talen zoals Engels, Duits en Nederlands wordt gezongen en soms wordt zelfs een woordje Spaans niet geschuwd! De kerels van VPS KeK maken zelf arrangementen of maken gebruik van bevriende nationale en internationale arrangeurs van naam.

In ons bestaan zijn we een aantal keren in de prijzen gevallen. In 2012 won VPS KeK het Nederlandse Festival voor Vocale Ensembles. In 2019 waren we de eerste prijswinnaar van de categorie "Kleine groepen 1e klasse" bij het BALK Top Festival. En in september 2022 wonnen we de eerste prijs van het Vocal-Champs festival in Sendenhorst, Duitsland.

VPS KeK is; Martin Schoenmaker (tenor), Joep Hopstaken (tenor), Gerrit Hiddink (bariton / bas) en Mark Vermeeren (bas).

Flyer VPS KeK

Downloads:Foto's

Klik op de foto's voor een full size variant, of download vpskek-portfolio.zip (32Mb).